digitalni marketing u EU fondovima

Digitalni marketing u EU fondovima

Istaknite se sadržajem

Iskustvo je pokazalo kako terminologija EU fondova zna biti zbunjujuća za ljude koji se po prvi put susreću s natječajima za projekte. Previše je dokumentacije, a za termine kojima se služe u natječajima potreban je znalac koji će prevesti i pojasniti određene stavke, sve je konfuzno i dolazi do odustajanja pripreme EU projekata, jer su pravila igre ne jasna. Ne razumijevanjem i ne pronalaskom organizacije ili konzultanta za pripremu projekta, tvrtke gube priliku za proširenje i osnaživanje svog poslovanja EU fondovima. I ovo je najčešći razlog zašto i vi gubite priliku za klijentom s kojim možete ostvariti kvalitetnu suradnju.

Promocija udruge ili konzultanta tako da stvorite povjerenje između vas i vaše publike, danas je od iznimne važnosti. Ali prvo moramo saznati koja je vaša ciljana skupina i kome ćemo vaše usluge ponuditi, na koji način i kojim kanalima. Jeste li se specijalizirali za određenu vrstu EU fondova ili nudite pripremu za sve vrste natječaja? Za početak suzite svoje usluge kako bi slika o vama bila jasnija vašoj ciljanoj publici i uspjeh je neminovan. Ali trebat će vam vrijeme i strategija, a kasnije i sadržaj za web kojim ćete privući pažnju svoje publike i steći povjerenje. Mi smo tu kako bismo vaše usluge promovirali prema posljednjim savjetima za vidljivost i komunikaciju Europske komisije.

Prepustite svoju internet marketing strategiju nama, dok se vi brinete za postojeće klijente i proširenje svojih usluga i poslovanja. Dogovorite besplatni 30 minutni sastanak i preuzmite ideje koje možete primijeniti odmah uz moju pomoć.

Benefiti sadržaja za digitalni marketing u EU fondovima

Prepoznavanje brenda

Budite prepoznatljivi kao top konzultant za EU fondove. Kreirajmo priču koja će odjeknuti digitalnim kanalima i s kojom ćete biti u samom vrhu, ne samo da ćete stvoriti povjerenje s klijentima, nego ćete biti i poželjan partner na drugim projektima i na nacionalnoj i međunarodnoj razini. Okrenite priču u svoju korist. Za povjerenje i brend koji ostaje.

Promocija i vidljivost projekta

Optimizirani sadržaj glavni je igrač moje strategije. Vaša priča glavni je igrač vaše prepoznatljivosti. Pokrenimo priču i napravimo da ju svi čuju. Kreiranjem dobre blog stranice s optimiziranim tekstovima i fotografijama podižemo svijest o brendu i osnažujemo svoju mrežu klijenata. Pišemo vašu priču za prepoznatljivost vašeg imena.

Autentičnost udruge

Znati dobro opisati uslugu i napisati ju za ciljanu publiku pola je puta do autentičnosti. Autentičnost stvara povjerenje, a povjerenje temelj za oblikovanje vašeg odnosa s klijentima. Zašto onda ne bismo ispričali priču koja ostaje između vas i vašeg klijenta. Na duže staze.

Content marketing forma za digitalni marketing u EU fondovima

Blog stranica
Opis usluga
Case study projekta
EU fondovi sadržaj za web
EU fondovi strategija sadržaja
EU fondovi brošure za projekte

Metoda rada

RAZUMIJEVANJE VAŠEG BRENDA I CILJEVA:
Naša prva faza rada uključuje temeljito upoznavanje s vašom udrugom, njenim ciljevima, vrijednostima i projektima koje provodite. Razumijevanje vašeg brenda omogućit će nam da izradimo sadržaj koji točno odražava vašu misiju i viziju te koji će privući pažnju vaše ciljane publike.
KREACIJA INSPIRATIVNIH VIDEO SADRŽAJA:
Naš tim kreativaca i stručnjaka za video produkciju osmislit će i snimit će visokokvalitetne videozapise koji će pobuditi interes vaše publike. Video sadržaj će uključivati vizualno atraktivne elemente, relevantne informacije o vašim projektima i iskustva vaših korisnika koji će pomoći u stvaranju snažne emotivne veze s vašim brendom.
VIZUALNO PRIVLAČNE FOTOGRAFIJE:
Naši profesionalni fotografi uhvatit će najvažnije trenutke vaših projekata i vaše udruge te pretvoriti ih u vizualno privlačne fotografije. Fotografije će biti pažljivo odabrane kako bi istaknule ključne aspekte vašeg rada i doprinijele povećanju vidljivosti brenda na vašoj web stranici i društvenim mrežama.
PRILAGOĐENOST WEB STRANICI:
Sav izrađeni sadržaj bit će pažljivo prilagođen za vašu web stranicu. Integrirat ćemo videozapise i fotografije na vašu internetsku stranicu kako bi posjetitelji lako pronašli relevantne informacije i dobili bolji uvid u vaš rad.
MJERENJE USPJEHA:
Kako bismo osigurali transparentnost i uspješnost naše usluge, redovito ćemo pratiti i izvještavati o performansama vašeg sadržaja. Analizirat ćemo ključne metrike kako bismo utvrdili učinkovitost marketinških kampanja i identificirali prilike za poboljšanje.

Želite sadržaj, a niste sigurni koji format vam treba?

Javite se mailom ili nazovite na 095-882-90-82.

Ime
Email
Poruka
Poruka je poslana.
Pokušajte ponovno.