marketing za restoran

Marketing za restorane

Marketing za restorane u Zagrebu

Marketing za restorane je važan kao i za svaku drugu djelatnost. Content marketing pomaže vam privući goste na neposredan način. No međutim, napuniti restoran gostima nije ni malo lak posao. Vidjeli smo prekrasne restorane s odličnom ponudom i hranom koja čini eksploziju okusa nakon prvog zalogaja, ali na žalost nisu uspjeli opstati. Zašto? Jer nisu imali priču kojom bi privukli čak i kvartovske goste, a o širenju promocije na turiste da ne govorimo. Danas je marketing za restorane važniji nego ikad. I dalje, kako učiniti onu “place to be” energiju za domaće, a kako napraviti preporuku za strane goste?

U restoranu, moramo se osjećati kao kod kuće, restoran mora imati interijer u kojemu se osjećamo ugodno, kreiranje jela na tanjuru mora biti oku privlačno, a okus je ono što čini moment “ovdje se vraćam opet” za domaće i “preporučujem ovaj restoran” za strane goste. Priča o restoranu je začin kojim se vaš restoran ističe od ostalih.

Zašto ne biste vi bili taj restoran zbog kojeg se dolazi u Zagreb? Grad Zagreb godišnje posjeti preko 2 milijuna turista, domaćih i stranih. Uzmite dio tog kolača i kroz cijelu godinu budite domaćini u punom restoranu.

Iskoristite content marketing i grad u kojemu živite za osnaživanje svog restorana i dobre ponude. U gradu Zagrebu turizam traje cijele godine. Uzmimo zajedno priliku za rast i osvježite svoju marketinšku strategiju content marketingom. Poklanjam vam besplatno 30 minutno savjetovanje uz ideje koje možete odmah primijeniti uz moju pomoć.

Benefiti sadržaja

Digitalni meni za brže i lakše narudžbe

Svaki jelovnik u restoranu trebalo bi osvježiti s vremena na vrijeme. Novom ponudom, novim izgledom jelovnika, boljim opisom ponude zbog brže i lakše narudžbe. Olakšajte si posao malim, ali značajnim stvarima vašim gostima. Gostima ništa ne znači ako napišete samo namirnicu u jelovnik. Kao i samo jelo koje treba biti lijepo aranžirano, tako i ponudu treba opisati u skladu s tim. Sitnica, ali vrijedna pažnje i divljenja.

Digitalni recepti hrane daju autoritet

Content marketing bavi se sadržajem za web. Sadržaj koji ima vrijednost i koji nije napadan, on ne zove publiku, već učini da vaša ciljana publika dođe sama k vama. A kako? Pa putem interneta.
Dajte publici svoju vrijednost i stvorit ćete brend koji ulijeva povjerenje, a publika ostaje vjeran gost.

THE Brend u branši

Biti THE brand među restoranima je velika stvar. Ali na ništa manje niti ne idemo. Kako ćemo to postići? Autentičnom i dosljednom pričom. Pričom koja stvara povjerenje, pričom o hrani i pričom o uspjehu. Budite restoran s “place to be” pričom.

Content marketing primjer iz prakse

Opis ponude
Digitalni jelovnik
Fotografije hrane
Blog stranica restorana
Video pripreme hrane
Pisanje e-knjige recepata

Metoda rada

ISTRAŽIVANJE I RAZUMIJEVANJE VAŠEG BREND IDENTITETA:
Na početku suradnje, posvetit ćemo vrijeme upoznavanju vašeg restorana, njegove priče, jedinstvene ponude i vizije. Razumijevanje vašeg brend identiteta omogućit će nam stvaranje sadržaja koji će istaknuti vaše najjače strane i prenijeti vašu jedinstvenu priču.
KREACIJA NEODOLJIVIH VIDEO SADRŽAJA:
Naš kreativni tim stručnjaka za video produkciju osmislit će videozapise koji će očarati vaše goste. Snimit ćemo prekrasne kadrove vašeg ambijenta, prikazati stručnost vašeg osoblja u pripremi jela i prenijeti autentično iskustvo koje vaš restoran nudi. Videozapisi će poticati želju za posjetom vašem restoranu.
VIZUALNO IZVANREDNE FOTOGRAFIJE:
Naši talentirani fotografi uhvatit će najsočnije trenutke vaših jela, očaravajuće ambijente i zadovoljne goste kako bi stvorili vizualno privlačne fotografije. Fotografije će biti pažljivo odabrane i obrađene kako bi istaknule vašu gastronomsku ponudu i stvorile pozitivan dojam kod potencijalnih gostiju.
PRILAGOĐENOST ZA WEB STRANICU:
Sav sadržaj koji izradimo bit će prilagođen za vašu web stranicu. Integrirat ćemo videozapise i fotografije na atraktivne i funkcionalne načine, osiguravajući da vaša web stranica privuče i zadrži pozornost posjetitelja.
MJERENJE REZULTATA:
Kako bismo osigurali transparentnost i učinkovitost naše usluge, redovito ćemo pratiti i izvještavati o performansama vašeg sadržaja. Analizirat ćemo ključne metrike kako bismo prepoznali prilike za poboljšanje i osigurali da vaša marketinška strategija donosi željene rezultate.

Želite sadržaj za web, ali niste sigurni koji format vam treba?

Javite se mailom ili nazovite na 095-882-90-82.

Ime
Email
Poruka
The form has been submitted successfully!
Pokušajte ponovno