Sadržaj za internetski marketing i brendiranje

Kako vaš brend komunicira?

Internetski marketing i brendiranje od iznimne su važnosti. Spojili smo te dvije usluge u jednu i nudimo vam content marketing kao moćno rješenje za brendiranje na internetu. Content marketing je dio internetskog marketinga, koji na suptilan način gradi autoritet brenda i povjerenje publike. Izaberite content marketing za komunikaciju sa svojom publikom i oblikovanje brenda.

Internetski marketing i brendiranje sadržajem

Kreiranje i upravljanje sadržaja na web stranici opsežan je posao koji zahtjeva svakodnevnu brigu. Od planiranja do kreiranja sadržaja, kako bismo se istaknuli kao autentičan brend na tržištu, dug je put. S tom mišlju i idejom stvorili smo content marketing agenciju u kojoj nudimo uslugu kreiranja i upravljanja sadržajem za brendove koji nemaju in-house content managera.

Web stranica i kreiranje sadržaja

Internetski marketing i brendiranje nudimo na novi način, i to kroz kreiranje autentičnog sadržaja koji oblikujemo za publiku i tražilice. Zato, ako imate velike količine informacija koje nemate vremena posložiti u zanimljiv sadržaj na web stranicama kako biste ih podijelili na društvenim mrežama, Digital Intentions je tu za vas.

Upravljanje sadržajem

Pružamo vam potpuni komfor u poslovanju, složili smo koncept kojim umjesto vas kreiramo sadržaj i upravljamo sadržajem, preuzimamo brigu od content marketing strategije do analize sadržaja nakon objave na web stranici. Usluge smo posložili u etape kreiranja i svaku etapu odobravate tek kada ste zadovoljni kako bismo prešli na iduću.

Uz digitalnu fotografiju, video sadržaj i copy dio content marketinga čine još i kreiranje vodiča, how to članci i/ili video, blogovi, kreiranje blog stranice na web-u, infografike, webinari i case study. Sadržajem oblikujemo vidljivost na internetu, a ujedno stvaramo i autoritet. Svaki brend ima svoj glas i pristup ciljnoj publici, a na nama je da otkrijemo koji je vaš glas i na koji način komunicirati s publikom. Saznajte više o ovoj metodi rada i uslugama i javite se za besplatne konzultacije i primjere iz prakse koje možete odmah upotrijebiti.

Pristup kreiranju sadržaja

Želite povećati vidljivost na internetskim kanalima? Pišete, crtate, snimate, objavljujete na društvenim mrežama, a vaša publika prolazi pored vas. Tko je vaša publika? Gdje se nalazi? Upoznati svoju publiku pola je posla i baza naše strategije. Svaki brend ima drugačiji pristup svojoj publici, tu smo da vas saslušamo i napravimo strategiju sadržaja samo za vaš brend. Ali prije svega moramo upoznati vašu publiku, gdje se nalazi i kakav sadržaj voli.


Content & Design

  • Copy

Ostavite dobar prvi dojam. Video marketing i digitalna fotografija moćni su alati za komunikaciju. Bez obzira jeste li u sportu, EU fondovima ili imate restoran, pružamo uslugu digitalne fotografije koja će vaše proizvode ili usluge dovesti k ciljnoj skupini. Video marketing koristimo kao način komunikacije koji razumije vaše ciljeve i s kojim angažiramo, informiramo i inspiriramo vašu ciljnu publiku. Istaknite se i osvojite tržište sadržajem koji vaša publika voli.


Uz content strategiju i vizualni sadržaj, kreiramo sadržaj koji ne samo da privlači pažnju vaše publike, nego je optimiziran i za tražilice. Sadržaj koji je prvenstveno napravljen za vašu publiku, a koja vam pomaže da dosegnete najbolje rezultate pretraživanja. Kako bismo saznali što vaša publika radi, tu je analitika koja nam govori o ponašanju vaših korisnika. Analitika je ključni alat kojim mjerimo učinkovitost vaše web stranice i marketinških kampanja kako bismo kreirali još bolji i kvalitetniji sadržaj.

Privucite publiku vrijednostima svog brenda!