Digitalni marketing u sportu

Digitalni marketing u sportu

Istaknite se i na digitalnom terenu

Marketing u sportu i njegove prednosti

Sportski marketing pronašao je svoje mjesto na digitalnom terenu i vrijeme je da pokaže svoju snagu. Bilo da ste tenis trener, fitnes trenerica, osnivate ili ste već osnovali sportski klub, izgraditi autoritet i brend profesionalnog trenera nije lako, ali digitalni marketing čini uspon među zvijezde puno lakšim. Kako se gradi autoritet brenda u sportu? Pokazivanjem da ste na svom terenu profesionalac i da znanje prenosite lako, te da preneseno znanje ima odjeka u rezultatima igrača koje trenirate.

U svakoj igri, kao i poslu bitna je strategija, strateški plan za osvajanje meča ili poslovne prilike tehnika je za pobjedu. Imate li svoju strategiju za pobjedu? Što kad bismo vam rekli da postoji strateški način za privlačenje ciljne publike koja će izgraditi vaš autoritet profesionalca na internetu? Content marketing je nova strateška igra na digitalnim kanalima. Kreiranje sadržaja za vašu ciljnu publiku, i to ne bilo kakvog sadržaja, već sadržaja koji vaša publika voli i želi gledati.

Kako bismo vas predstavili kao profesionalca i virtuoza sportskih terena moramo ispričati vašu priču, ali priča nije dovoljna, ako ju ne potkrijepimo fotografijom ili videom koji će privući i zadržati publiku. Dugogodišnje iskustvo u sportu pružilo nam je znanje kojim možemo vaš brend prikazati kao autentičan i vrijedan na digitalnim kanalima. Ostavite dobar prvi dojam i privucite nove talente content marketingom.

Content marketing nije sprint, već maraton s dugim etapama do cilja.

Kako se istaknuti kao najbolji tenis trener, fitnes trenerica ili sportski klub koji njeguje talente svojih sportaša? Davanjem besplatnih korisnih savjeta, rješavanjem problema na taktičan način i privlačenjem talenata na svoj teren kvalitetnom igrom. Polazimo s mjesta na kojem ćemo dati svoju vrijednost kako bismo dobili povjerenje ciljne publike i izgradili snažan autoritet brenda. Pitanje je: Tko će preuzeti ulogu profesionalnog sportskog trenera za nove talente koji dolaze? Budite ispred konkurencije i predstavite se kao snažan brend.

Zato, ako gradite karijeru na sportskom terenu, odigrajte kao profesionalac i na digitalnim kanalima. Marketing u sportu ne samo da gradi autentičnost vašeg brenda, nego pomaže i ostalim igračima da prenose poruku vaših vrijednosti. Poklanjamo vam besplatno 30 minutno savjetovanje uz ideje koje možete odmah primijeniti uz našu pomoć. U nastavku pročitajte koji su benefiti sadržaja kao i forme koje grade autentičan brend. Ako nemate vremena za čitanje pišite nam ili dogovorite sastanak.

Benefiti sadržaja u sportskom marketingu

Autoritet na sportskim terenima

Autentičnim sadržajem na webu pokažite autoritet svog brenda. Bilo da ste trener/ica ili klub, kvalitetan sadržaj prikazuje jasnu sliku onoga što znate i na koji način ćete odraditi teniski trening. Kvalitetnim video uradcima za web stranice i društvene mreže, kratkim i jasnim copy-jem uhvatimo pažnju vaše publike kako bismo im pokazali vašu stručnost.

SEO sadržaj povećava vašu online vidljivost

Vi pazite na igru na teniskom terenu dok mi vodimo igru na digitalnim kanalima. Bez optimiziranog sadržaja samo smo izazivači, ali ne i pravi igrači. Pravi igrač zna svoju strategiju, zna igrati igru i ne boji se velikih igrača. SEO sadržaj je glavni igrač na digitalnim kanalima.

Dobar opis usluge prikazuje vas kao profesionalca

Važan dio web stranice su kategorije usluga i njihov opis. Kako bismo uslugu jasno opisali moramo ju dobro poznavati. Opustite se i gledajte našu igru i na tom terenu.

Content marketing prijedlozi za sportske trenere

Izrada plana i programa treninga
Izrada i pisanje blog stranice
Izrada digitalnih fotografija za web
Izrada how to video materijala
Izrada materijala sportskih trening rutina
Izrada materijala prehrane za sportaše

Oblikovanje autoriteta brenda sportskih trenera i sportskih klubova

STRATEŠKO PLANIRANJE SADRŽAJA:
Za početak pažljivo analiziramo vaš brend, ciljnu publiku i tržište kako bismo razvili strategiju sadržaja. Definirat ćemo ključne poruke, teme i pristupe kako bismo maksimizirali učinak vaše marketinške kampanje i sadržaja na web stranici.
KREACIJA VIDEO SADRŽAJA:
Za izradu inovativnih videozapisa koji će prenositi vašu jedinstvenu priču i vrijednosti brenda koristimo najbolje alate. Snimit ćemo sportske akcije, trenutke iz natjecanja i iza kulisa, intervjue s igračima i trenerima te druge inspirativne sadržaje koji će privući pažnju vaše publike.
FOTOGRAFIJE KOJE PRIČAJU PRIČU:
Stručni fotograf zabilježit će najvažnije trenutke vašeg sportskog brenda i pretvoriti ih u snažne vizualne priče. Fotografije će biti prilagođene za vašu web stranicu, društvene mreže i druge marketinške kanale.
OPTIMIZACIJA SADRŽAJA ZA CILJANU PUBLIKU:
Svaki sadržaj koji izradimo bit će optimiziran kako bi privukao pažnju i angažman vaše publike. Koristit ćemo relevantne ključne riječi, hashtagove i druge tehnike kako bismo osigurali da vaš brend bude lako pronađen na tražilicama i društvenim mrežama.
PRAĆENJE REZULTATA:
Kako bismo osigurali uspješnost vaše marketinške kampanje, pružit ćemo redovito praćenje i izvještavanje o performansama vašeg sadržaja. Analizirat ćemo ključne metrike kako bismo prepoznali prilike za poboljšanje i optimizirali strategiju za postizanje najboljih rezultata.

Želite sadržajem privući nove talente ili sponzore, ali niste sigurni koji format vam treba?

Javite se mailom ili nazovite na 095-882-90-82.

Ime
Email
Poruka
Poruka je poslana
Pokušajte ponovno